December Marathon Announcement

Toy Story Post ImageGet ready for a whole bunch of feels, because this month we’re watching the Toy Story Franchise!  We’ll be starting with Toy Story and journeying all the way through the shorts and TV specials.  Follow along with us today December 20th on our Twitter and Facebook pages.  Posted below is our viewing schedule.  CODE RED, CODE RED, EXECUTE!

 

THE SCHEDULE:

12:00 pm – Toy Story (1995 – 81 min.)
  1:21 pm – Toy Story 2 (1999 – 92 min.)
  2:53 pm – Toy Story 3 (2010 – 103 min.)
  4:36 pm – Toy Story Toons Shorts (2011 – 20 min.)
  4:56 pm – Toy Story of Terror (2013 – 22 min.)
  5:18 pm – Toy Story That Time Forgot (2014 – 22 min.)
  5:40 pm – MARATHON ENDS

Comments

comments