April Marathon Announcement

Fast and the Furious Post ImageNone of us here at Cinemarathon would have thought 10 years ago that we’d be this excited about watching 7 Fast and the Furious movies in a row.  But we couldn’t have been more wrong, because we CAN’T WAIT.  So follow along with us tomorrow April 11th on our Twitter and Facebook pages.   Posted below is our viewing schedule!

 

THE SCHEDULE:

PROLOGUE:

8:35 am – Better Luck Tomorrow (2002 – 101 min)

START:

10:16 am – The Fast and the Furious (2003 – 107 min)
12:02 pm – 2 Fast 2 Furious (2001 – 106 min)
  1:49 pm – TF&TF: Tokyo Drift (2006 – 104 min)
  3:33 pm – Fast & Furious (2009 – 107 min.)
  5:20 pm – Los Bandoleros (2009 – 20 min)
  5:40 pm – Fast Five (2011 – 130 min)
  7:50 pm – Fast & Furious 6 (2013 – 130 min.)
11:15 pm – Furious 7 (2015 – 137 min.)
  1:32 am – MARATHON ENDS
 

Comments

comments