April Marathon Announcement

APPost

On Saturday April 27th the Cinemarathon crew will take on what might be the most intense and difficult marathon we’ve ever attempted:  ALL 8 AMERICAN PIE MOVIES.  Yes that’s right, all 4 theatrical films and all 4 direct to video spinoffs.  Our schedule…

11:00 am – American Pie (92 min)

12:32 pm – American Pie 2 (110 min)

  2:22 pm – American Wedding (96 min)

  3:58 pm – American Pie Presents: Band Camp (87 min)

  5:25 pm – American Pie Presents: The Naked Mile (97 min)

  7:02 pm – American Pie Presents: Beta House (85 min)

  8:27 pm – American Pie Presents: The Book Of Love (96 min)

10:03 pm – American Reunion (113 min)

11:56 pm – MARATHON ENDS

God help us.  Follow along @cinemarathonPOD as we attempt this madness.  See you at the end of this month!

Comments

comments