Anatomy of a Bat-A-Thon

AnatomyJust got a look at the schedule for the next Cinemarathon. We’ll be watching all of the Batman movies before heading out to see the latest film in the theatre. ¬†Here’s how it breaks down:

The Schedule:

7:00 AM РBatman: The Movie  (1966) TRT Р104 min

8:44 AM – Batman (1989) TRT – 121 min

10:45 AM – Batman Returns (1992) – 126 min

12:51 PM – Batman: Mask Of The Phantasm (1993) TRT – 76 min

2:07 PM – Batman Forever (1995) TRT -122 min

4:09 PM – Batman And Robin (1997) TRT 125 min

6:14 PM – Batman Begins (2005) TRT 140 min

8:34 PM – The Dark Knight (2008) TRT 152 min

11:06 PM – Travel to the IMAX Theatre

11:45 PM – The Dark Knight Rises (2012) TRT 165 min

2:30 AM – MARATHON ENDS

Comments

comments