Spring Marathon Announcement

GodzillaPost

 

Cinemarathon is very pleased to announce its next marathon:  GODZILLA!!!!!

That’s right, the crew is going to take on one of the largest movie marathons possible and watch every Godzilla film ever made.  Yep, even that terrible Matthew Broderick one.  Because this marathon is so massive, we’ll be watching it in two parts in April and May.  Part one will be on Saturday April 5th starting at 9:00 am.  Follow along with us as we watch on Twitter and Facebook.  Below is our schedule:

 

THE SCHEDULE:

  9:00 am – Godzilla King Of The Monsters! (80 min.)
10:20 am – Godzilla Raids Again (78 min.)
11:38 am – King Kong vs. Godzilla (91 min.)
  1:09 pm – Mothra vs. Godzilla (88 min.)
  2:37 pm – Ghidorah The 3 Headed Monster (92 min.)
  4:09 pm – Invasion Of The Astro Monster (96 min.)
  5:45 pm – Godzilla vs. The Sea Monster (87 min.)
  7:12 pm – Son Of Godzilla (86 min.)
  8:38 pm – Destroy All Monsters (88 min.)
10:06 pm – Godzilla’s Revenge (69 min.)
11:15 pm – Godzilla vs. Hedorah (87 min.)
12:42 am – Godzilla vs. Gigan (89 min.)
  2:11 am – Godzilla vs. Megalon (81 min.)
  3:32 am – Godzilla vs. Mechagodzilla (84 min.)
  4:56 am – Terror of Mechagodzilla (83 min.)

  6:19 am – MARATHON PART 1 ENDS

Comments

comments