July Marathon Announcement

Xmen Post

 

Pay attention Bub!  Cinemarathon’s next journey will be the X-Men franchise.  Beginning with Bryan Singer’s original all the way through to Day’s of Future Past.   Because of scheduling, we’ve already sat down to view the films.  So apologies for not getting the announcement out to you sooner.  But you can check out our tweets from the day on our Twitter and Facebook pages.  Posted below was our viewing schedule.  You can expect the episode to post before the end of the month!

 

 THE SCHEDULE:

  9:00 am - X-Men (2000 – 104 min.)
10:44 am - X-2 – (2003 – 134 min.)
12:58 pm - X-Men: The Last Stand – (2006 – 104 min.)
  2:42 pm - X-Men Origins: Wolverine (2009 – 107 min.)
  4:29 pm - X-Men: First Class (2011 – 132 min.)
  6:41 pm - The Wolverine (2013 – 126 min.)
~9:30 pm - X-Men: Days of Future Past (2014 – 131 min.)
11:41 pm - Marathon Ends

Comments

comments